Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Lloyd’s List: Εταιρία της χρονιάς για τα ξηρά φορτία η Aegean Bulk των Αγγελόπουλων


Με το βραβείο Dry Cargo Company of the year 2012 τιμήθηκε η εταιρεία Aegean Bulk για την προσφορά της στην ελληνική και παγκόσμια ναυτιλία στην ετήσια εκδήλωση της αρχαιτότερης και εγκυρότερης ναυτιλιακής εφημερίδας Lloyd’s List “Greek Shipping Awards 2012”.

Κατά την παραλαβή της μεγάλης διάκρισης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αφού ευχαρίστησε για την τιμή, ανακοίνωσε μια μεγάλη δωρεά ακτινοθεραπευτικού μηχανήματος και πιο συγκεκριμένα ενός γραμμικού επιταχυντή στο Ογκολογικό Νοσοκομείο του Αγίου Σάββα.
«Ευχαριστούμε τη Lloyd's List και την κριτική επιτροπή για την τιμητική αυτή διάκριση. Το βραβείο αυτό ανήκει στους ανθρώπους μας, στα στελέχη της εταιρείας μας στη στεριά και στη θάλασσα, και σε όλους όσους συνέβαλλαν στην ανάπτυξη και επιτυχία της Aegean Bulk όλα αυτά τα χρόνια. 

Με την ίδια πίστη και όραμα συνεχίζουμε την προσπάθεια σ' αυτή τη πρωτοφανή παγκόσμια κρίση που πλήττει ιδιαίτερα τη Χώρα μας» τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και προσέθεσε: 

«Η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη, απέδειξε ότι ακόμα και την ύστατη στιγμή δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε την προσπάθεια γιατί ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. Πιστεύουμε ότι η πατρίδα μας με την βοήθεια όλων μας θα τα καταφέρει. Στις δύσκολες στιγμές όμως που περνάμε, τα λόγια χάνουν την αξία τους, αν δεν συνοδεύονται από πράξεις. 

Γι' αυτό το λόγο, ο πατέρας μας, ο αδελφός μου και εγώ αποφασίσαμε, ακολουθώντας το παράδειγμα του παππού μας Παναγιώτη Αγγελόπουλου, να ανακοινώσουμε απόψε εδώ τη δωρεά ενός υπερσύγχρονου ακτινοθεραπευτικού μηχανήματος (και πιο συγκεκριμένα ενός γραμμικού επιταχυντή) στο Ογκολογικό Νοσοκομείο του Αγίου Σάββα. Σε αυτές τις στιγμές ότι και να κάνεις για την τόπο σου είναι λίγο. Σας ευχαριστούμε και πάλι για την τιμή που μας κάνατε».
ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">